söndag 29 maj 2011

Fixat och klart!!!

Minsann, nu kan jag logga in i datorn igen, ganska jobbigt att behöva sköta bloggandet i telefonen faktiskt... Och jag lyckades även, med lite hjälp få bort den där tramsiga bokstavskontrollen så nu slipper ni sådana otrevligheter när ni ska kommentera hos mig! Bra va!!! =)
Och idag regnar det inte, lite kallt och blåsigt men fint väder så det kommer fler braiga rundor sen!!!!
Phalénepussar!!!!

lördag 28 maj 2011

Oj oj oj

Vad tramsigt det kan bli då!?! Vi skulle egentligen med på utflykt till studion då matte fick nytt klotter på sig, men så fick hon värsta dumma febern och då ska man inte tatuera sig alls... Så det fick vi hoppa! I övrigt bara regnar det så uterundorna blir just så korta som vi bestämmer!!!


Istället ligger jag hemma och är sympatisjuk med min matte så att hon ska må bättre!!! Jag är faktiskt skitbra på synndast känslor så jag hjälper massor!!!
Phalénekramar!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 25 maj 2011

Bestämd prinsessa!!!

Nu har jag minsann bestämt mig! Jag tänker ligga här;


Och inte alls i husses knä förrän han hjälpt mig att kommentera hos er! Funkade ju inte i datorn så vi har bara läst, men i hans telefon (som faktiskt överlevt två mässor!!!) verkar det ju gå bra... Så innan dess blir det strejk minsann!!! Frejapussar!!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ännu en gång funkar inget

Äntligen hade jag fått hem min husse!!! Och jag visade tydligt att jag får plats i en resväska...


Som ni ser... Går ju skitbra!!! Tänkte att nu fattar han nog...



Promenixade glatt i min tröja med djävulshjärtat...



Läste lite här och där...


Hittade både blommor och en fin pinne!


Spanade efter snygga karlar såklart!


Ja och var sådär allmänt söt... Vad gör gubben då? Efter att bara varit hemma två ynka dagar åker han till Finland och jobbar nästa mässa??? Och inte fick jag åka väska...


Som om inte det vore taskigt nog var vi bokade för tandstenstrams hos den där vettenären dagen efter han kom hem (igår alltså)


För att riktigt understryka hur ledsamt och plågigt det är att vara mig visar jag även bilden från idag när jag är NYDUSCHAD!!!! Okej jag råkade vara lite nerbajsad men ändå! Taskigt...


Fick i och för sig äggula sen så det artade sig lite då...


Sen var det vovvenad...


I min park! (hör och häpna...)


Blev inte många bilder, mest bara kallt och regnigt... Nu hoppas jag faktiskt att resten av månaden blir bra med fina inlägg, och att Blogger börjar funka! Kan ju inte kommentera hos folk, inte ens svara på kommentarer :-( Tog en chansning och tänkte att det kanske gick att göra inlägg med luren, kan inte ens logga in på datorn... Tramsigt!!! Nospussar på er alla! Ska allt se till att det blir fler inlägg nu! Framförallt om den här telefongrejen funkar!!!
Vuff Voff och Frejakramar!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 15 maj 2011

TramsBlogger då

Äh, funkar ju inte alls som jag vill...
Husse skulle ju visa tanten med vovvarna, istället blev det bara tant... Jätteknas ju, försöktes att ändra men se det gick tji... Så kanske bilden kommer med om man gör ett helt nytt inlägg???


Jo, verkar ju funka... men alla kommentarer är ju borta... Inget verkar funka, hade fått en från Ludde som inte finns kvar och nog måste jag väl haft fler polare/beundrare på min blogg? Det har ju gått flera dagar som inget funkar alls... Uss vicken dummig helg!!! Phalénekramar till er i alla fall!!!

onsdag 11 maj 2011

Svårt det här

Ja nu är det ju inte helt lätt att informera om vad som händer, jag är ju med syrran på natet och husse och matte tramsar runt i kräkland eller vad det nu hette... dumt verkar det i alla fall!
Visserligen tycker jag om mitt pensionat, här har jag min kompis Dante ibland och en massa andra tyffa voffsar som alla tycker jag är snuggast förstås!
Och oavsett vad husse snackar om att vi inte kunde följa med för att det skulle jobbas och så, jag tror minsann han hittar på för han såg själv på flygplatsen en tant med fina voffsar som skulle få haka på!!! Frejakramar från mig!!!!

tisdag 10 maj 2011

Hmmpf

Jaha ja, husse åker till Athen och klottrar folk på mässa, jag själv blev förvisad till mitt pensionat... Visst det är jättefint och allt det där men hallå liksom? Vad händer med min blogg NU då? Usch, nej besviken faktist... Frejakramar!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 3 maj 2011

Så var det dags igen....

Jaha ja, då hände det saker igen... Husse var ju på tattoomässa i Norrköping i helgen. Som ni vet är det ju bara en ursäkt för att kunna motarbeta mig och min fina blogg! Sist tjoffade han ju sin Iphone i ett handfat så den blev alldeles blöt och trasig... Denna gången skojade han till det ännu lite mer då den gled ur näven på honom i hissen och ramlade ner i springan till hisschaktet (7 våningar upp) tjofadderittan så var även denna Iphonen ett minne blott... Billig hobby han har skaffat sig? Nej tramsigt säger jag, tur att matte har hållit bättre i sin!
 Då kan det ju bli i alla fall lite bilder på mig!!! Här på promenix i stan.
 Håller lite koll på omgivningen, förstår inte varför andra går här? Det är ju min gata!!!
Och det stod faktiskt inget om prinsessor!!!!
Vovvelénekramar och sånt!!!! Vuffelivoff!!!!