söndag 25 december 2011

Julafton, our way....

Jaha ja, då var juljoxet avklarat också, inte såvärst stor grej här, det är bara jag och min syster som jular till det... Husse och Matte firar inte jul nämligen, så vi hade lite annorlunda bravader för oss igår!
De håller nämligen på med så kallad Geocaching, (som en gps skattjakt världen runt ungefär) och husse hade lagt ut en sådan som aktiverades prick kl 15 den 24e Och ville kolla på avstånd hur lång tid det tog innan någon lämnade julfirandet... Så här väntar vi på bussen.
Och nu är jag som synes på bussen... Som jag ju sa så jular jag och Ajax gärna till det lite...
Och jag tycker att min tomtetröja som är en snögubbe är en riktig hit på mej!!!
Nu har vi tagit oss till området där gömman är, och innan vi satte oss passade vi på att nosa runt överallt! Helt andra artiklar än i kvarteren jag brukar gå i!!!
Och inte visste jag att det var människor ute nu? Allt jag fått höra är att alla kollar avhuggna snuttar av kalle anka repriser... Konstigt egentligen, pappi som är Kalle Anka nörd har de hela serierna på dvd istället... Tycker han är fiffigt!
Bäst att jag inspekterar vilken bänk som blir bäst att sitta på!
Sen hjälpte jag husse att kolla så koordinaterna stämde...
Ajax hade med en av sina tomtar (Jo hon älskar de där piptomtarna så hon har flera stycken, detta är "utetomten")
Ja, så här sitter vi då och spanar efter cacheare... Det tog två timmar sen det plingade i skattletarnas mobiler innan någon kom, det var nog svårt att slita sig från Tv´n..
Men kom gjorde de, och efter ihärdigt letande hittade de den välgömda burken, vi gick och pratade med letarna och därmed var husses mission över så vi gick hem... Jodå vi gick(!) faktiskt hela vägen... En låååång runda, så hemma sen var vi alldeles slut!!! Så från oss till er alla; En riktigt God Vuff!!!!!

söndag 11 december 2011

Husse hemma, kläder och caches...

Äntligen är husse hemma igen! Denna gången var han nånstans som hette Goa... Och jag har sett bilderna, han hälsade på helt andra vovvar än mig ibland, det får man väl inte?
Men han köpte i alla fall en indisk kimono till mig så han är förlåten! Vi ska bara lägga upp armarna på den för de är alldeles för långa...
Han har ju koll på att prinsessor fryser och vill ha kläder, annat är det med matte, jag har inte fått varken kläd eller foton när hon var hemma själv med oss... Typiskt dumt faktiskt!!
Köpa kläder kan hon dock, som denna fina rosa (favoritfärgen ju) med fin halsduk till... Den hade jag på vår runda igår, jag var lätt snyggaste vovven i stan!! Fast det är ju inte sådär jättesvårt när man är jag...
Precis kommit utanför huset... Här ser man min halsduk också, den gör ju liksom hela stassen =)
Börjar med att göra min grej, läsa lite spännande artiklar och sånt viktigt!
Sen var det dags att jobba, jorå jag tar mitt modellande på största allvar! Utom när jag inte vill...
 Men igår var det roligt, så jag satt fint uppe på muren precis som jag skulle. Visar upp mina sötaste moves, tungan lite ute är en favorit!
 Tills jag tröttnade och ville till pappi... 
Därefter skulle vi ut på Geocaching runda, det fanns en längre bort som de inte hade loggat så vi följde med och agerade nosare, tror faktiskt det var helt vår förtjänst att de hittade den!
Ja här är vi snart framme vid första delsteget, ni ser ju själva att vi är fullt fokuserade på vår uppgift... Eller ja, bortsett från när vi måste kissa eller skrutta eller något annat som är viktigare då alltså.
Ha en bra söndag!!! Phalénekramar och nospussar!!!