måndag 30 januari 2012

Med lite tjat går det mesta...

Jo, så är det faktiskt...
Och i mitt fall handlar det såklart om att få blogginlägg, det är ju rätt hafsig ruljans på det så jag har surat på husse så han ska fatta, och så har jag följt med ut i arktiskylan för att leta cachisar! Om man inte förtjänar inlägg efter så mycket jobb så vet jag inte vad... Tur att husse fattade hinten!!

Här är jag just på väg ut på vår cachevovvenad, vi skulle massa långt bort så vi tog hjälp av en sån där buss en bit... Jag såklart snitsig som vanligt, för dagen i min grungeiga pippitröja!!
Tyvärr har mina slöa människor inte "orkat" gå igenom de andra bilderna så de får komma i ett senare inlägg... Det braiga med det är att nu MÅSTE ju husse fixa ett till ungefär i morgon så ni får se resten av mig också! Så det var nog bara bra ändå... Han har lovat att svara bakåt på era fina kommentarar också!!  Massa många nospussar och Phalénekramar till er allehop!!!

fredag 13 januari 2012

Prinsessa i jeans

Inte mycket nytt som hänt idag... Samma promenix i vår trädgård... Ja Stadsparken alltså! Inte en endaste voffse hittade vi, vart var ni alla?? Fick i alla fall läst allt viktigt...


Som såhär ungefär...


Och här var bra också... Dessutom var jag ju snygg i min jeansjacka som jag fått av syster Ajax!





Ja ungefär såhär... Hade inte tid att posera för husse, jag letade ju karlar för bövelen... Nospussar och phalénekramar!!!! - Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 7 januari 2012

Tur att jag finns

Regn och grått och mörkt och ondsint. Så är vädret här mest hela tiden nu. Så det är tur att jag finns och kan lysa upp lite här i vår lilla by. 
Frejakramar till alla fina bloggisvovvar!


onsdag 4 januari 2012

Julklapp dödskalle och nyårslöften

Jodå! Jag har minsann fått julklapp!!! En alldeles specialgjord tröja till bara mig som kom i posten från en av mina läsare!!!


För en vecka sen låg det ett stort paket i lådan till bästaste mej!!! Husse tog en bild och skulle göra inlägg, hmpf, mer aktion och mindre tankar tack!!! I mitt paket fanns i alla fall:


En stickad tröja i min favvofärg! Med en dödskalle som liksom lite extra visar just hur metal jag faktiskt är under mitt sessiga yttre!!! Tack massor snälla Tina!!! Phalenekramar till dej!!! Nu till nyårslöften! Jag har lovat att vara just så snygg och söt och bra som nästan bara jag kan!!!


Oftast bra mycket sötare om bara slöhusse använder riktig kamera... Och just denna slöhusse har lovat att bli bättre på inlägg och svar på kommentarer och att dessutom lämna lite avtryck när han läser era bloggar och inte bara skylla på att det är jobbigt att svara när man läser i ajfånen.. Hoppas på att det är sant nu 2012!! Gott vuff år!!! Nospussar!!! -Posted using BlogPress from my iPhone