onsdag 6 april 2011

Post och fel paket

Inte så mycket nytt här, husse är fortfarande telefonkameralös men vi var ute med matte också så vi lånade hennes och tog en bild!!!
Här sitter jag utanför posten. Matte var inne och hämtade ett efterlängtat pakipet... Efterlängtat, hmmm det måste ju vara vindjackan som de vann på Tradera till min födelsedag!!! Men neheeej då, det var alldeles för stora kläder, de var ju till matte... Sur man blir då!!! Mitt borde ju ha kommit för flera veckor sen!!!  Hmmpf, ska be husse maila och skälla på dem i morgon, skicka massor med morr och så... Nospussarna får ni istället!!! Voff

9 kommentarer:

  1. Men så orättvist!!!! Till MATTEN och inte till dig?!? Varför ska mattar alltid tro att DE ska ha saker?????
    (Och vi tycker du ska morra och gruffa massormassor!)
    Jesper o Assar
    SV A har ingen "sängkultur"... Väcker matte stup i kvarten, morrar åt katterna och ibland t.o.m. åt J... Och så har han faktiskt, dagtid, försökt "revirmarkera" sängen...Och matte har INTE lust skaffa nya madrasser hela tiden:)

    SvaraRadera
  2. Så snopet! Paket som inte till dig?
    Bada måste du testa, helst i riktigt lerigt vatten. Superskönt. Glöm inte ta av dig kläderna innan bara, hihi

    SvaraRadera
  3. Paketer är skojsiga peciellt när man får var med och öppna dem. Fast är de till matten eller hussen då är det tji, inte fasen får man vara med och riva då heller, hihi.

    Taxpussar.

    SvaraRadera
  4. Inte kul att hussens mobil är fortfarande trasig :( Hoppas den blir fixad snart så du kan bli ordentligt fotad igen :)

    Vad taskigt att inte paketet var till dig :( Inte behöver matten en massa kläder, är väl bättre du får några nya fina kläder i stället :)

    SvaraRadera
  5. Hej hopp Freja, Fy farao att mattar beställer kläder till sig och inte till dig. Det är vad jag kallar orättvist. Det här måste du prata med matten om. Får inte upprepas. Colliekramar

    SvaraRadera
  6. Nämen...et paket som inte är till dig.
    Sv: Vi nakna har lätt för att tappa tänder. Hör ihop med nån "nakengen". Så vi lär tappa en del när vi blir äldre.

    SvaraRadera
  7. Så synd om dig Freja och jag antar att precis som alla andra fina tjejer har du absolut ingenting att ta på dig=) Bara den här gamla trasan fniss. Men vet du den som väntar på något gott väntar aldrig för länger.

    SvaraRadera
  8. Vilket elände! Trasig telefon och fel paket! Hur kunde det bli så illa? Tur att mattens fungerar så det blir några bilder... Kramis!

    SvaraRadera
  9. Nämen du var ju allt en söting du med! Kul att du ville kika in hos mig. :) Ja, vissa tvåbentingar är faktiskt heeeelt okej. ;) Allt bra?

    SvaraRadera