söndag 16 januari 2011

Äntligen är den viktigaste bloggen igång!



Långt om länge har min slöa husse och min ännu slappare matte blivit färdiga till att kicka igång en av de absolut viktigaste bloggarna i cyberspace. Bloggen om mig, Freja FiFi Johtina´s Athena phaléne. Här kommer jag att visa väsentligheter som lite av mitt liv i allmänhet och alla mina exklusiva och skitsnygga kläder i synnerhet. Plagg som passar ypperligt på en prinsesa av rang, mig. Voff, nu kör vi!

8 kommentarer:

  1. Vad kul att du hittade till min blogg. Du verkar vara en pigg och skön Freja Fifi. Mattes gamla collieflicka hette Freja så det namnet bara älskar hon. Colliekramar

    SvaraRadera
  2. Men hej Fetsnygga Freja...jag är oxå en fetsnygg Freija :)

    SvaraRadera
  3. Hej alla!

    Tack för hjälpen med sidräknarjox!!! Ska få husse att fixa den sen...

    Och javisst är jag både pigg och skön, det är väl nog alla vovvar som är så bra som vi eller hur! Vad kul att din matte också haft en Freja, och nu får hon äran att bo med en Edith!! Hon har det allt bra!!!

    Hej Freija, klart att du är!!! Vi är ju fetsnyggast båda två!!!!

    SvaraRadera
  4. Härligt med en läcker tjej som dig online! Ser att du har en riktigt schyrre tröja på dig också.

    Voff från Bina (nä oroa dig inte - inte Bina som i flera Bin som surrar och sticks utan som i Sabina)

    SvaraRadera
  5. Oh vad bra att det inte var de där bina som surrar! Jag blev stucken i tassen av ett sådant för ett par år sedan och det var inte alls skoj... Typiskt taskigt minsann!

    SvaraRadera
  6. Och visst är den fin! Tröjan alltså, fast det är ingen Molly, de verkar svåra att hitta i min storlek :-/

    SvaraRadera
  7. Jag håller med om att det var på tiden en sådan snygging som du fick egen blogg. Du får jobba på för att få bättre pli på din husse och matte:)

    SvaraRadera
  8. Hej, ja de är ena riktiga slöisar med att hjälpa mig med mina väsentligheter, men nu har de ju ryckt upp sig lite i alla fall!!!

    SvaraRadera